IV.KOLO SSHL Hliník n. Váhom, Nočná súťaž v Dolnom Hričove a Nosiciach

07.07.2012 14:00

Ako tradične sa začiatkom júla uskutočnila v Hliníku nad Váhom hasičská súťaž zaradená do Severoslovenskej hasičskej ligy a ako tradične to naše ženy pokazili :D No v ten deň im šťastie však prialo a aj s časom Ľ.P.(19,1) P.P.(20,0) sa usmiestnili na 2.mieste, lebo sa nedarilo ani ostatným družstvám. Zo športového hľadiska to určite nebol výkon hodný 2.miesta, ale  ligovom hodnotení si na konto pripísali 13 bodov, čím síce svoj náskok po dvoch kolách znížili, ale stále boli vo vedení.

Najvačším "prekvapením na záver" boli muži z Malej Bytče ktorý sa umiestnili na 1.mieste s časom 14,883, keď o jmáličko predbehli mužov zo Setechova. A tak do Malej bytče poputovali z Hliníka dva poháre- jeden za prvé miesto v kategorii muži+ putovný pohár a jeden za druhé miesto v kategorii ženy.

V ten istý deň sa (tiež tradične) uskutočnila nočná súťaž v Dolnom Hričove, kďe sa Malej Bytči tiež darilo, ale zas len z polovice. No tento krát z opačnej. Naše ženy sa s časom 17,16 umiestnili na prvom mieste a získali ocenenie za najrýchlejší prúd 16,7- PP. Naši muži útok nedokončili.

Muži sa v ten večer po súťaži v Dolnom Hričove rozhodli ist reprezentovať naše DHZ do Nosic, kde sa umiestnili na 5.mieste.

 

www.youtube.com/watch?v=rbO-_23rTXo - útok z Hliníka n. Váhom muži

www.youtube.com/watch?v=ro6iojQp5HU -útok z Hliníka n. Váhom ženy