Deň "D" pre malých aj veľkých (Hasičská sobota v Predmieri)

20.08.2011 00:00

...a tak sa dočkali aj najmladší.

Po mnohodňovej tvrdej príprave sa na štartovnej čiare ocitli dve malobytčianske plameniacke družstvá, ktoré si zmerali sily v požiarnom útoku so silnou konkurenciou. Obe družstvá predviedli krásny požiarny útok a prvú súťaž, sprevádzanú stresom a obavami, si užili. 

 Kedže družstvá boli zmiešané (dievčatá+chlapci) boli obe zaradené do chlapčenskej kategórie. Útok ukončili úspešne obe  a družstvo ktoré obsadilo 6.priečku si toto umiestnenie vybojovalo s časom  18.32 sek. no a druhý tím samozrejme nezasotával a obsadil pekné 8.miesto s časom 19.22 sek. I keď si naši plameniaci pohár so sebou domov neodniesli, sme na nich právom hrdí a dúfame, že v budúcnosti sa im bude dariť :-)

 

      

 

Poobede sa konalo XII. kolo SSHL, ktoré bolo zároveň posledné zo série kol sezóny 2011. Zišli sa tu všetky ligové tímy a samozrejme aj tie neligové. Na štart nastúpili dve družstvá reprezentujúce Malú Bytču a to v mužskej aj ženskej kategórii. Naše ženy zaradené do SSHL si útokom moc nepolepšili v ligovom hodnotení a s časomb21,496 sek. obsadili 7.miesto a naši muži útok nedokončili. 

 

"STRIEBORNÉ BABY"

Po skončení dennej súťaže sa uskutočnilo jej vyhodnotenie a zároveň vyhodnotenie celej Severoslovenskej hasičskej ligy pre rok 2011. Naše ženy sa po sčítaní bodov umiestnili na 2.mieste spolu so ženami z Hliníka n. Váhom. Odniesli si ocenenie za najrýchlejší prúd ligy- 16.457 (Terezka Skatuloková) a tiež cenu za najrýchlejší ženský útok sezóny 2011 17.663 sek. Dvojmesačné úsilie teda prinieslo ovocie a naše ženy si získali pohár za 2.miesto a ligu úspešne ukončili s medailami na krku. 

 

1.miesto- DHZ Turčianske Kľačany

2.miesto- DHZ Malá Bytča, DHZ Hliník n. Váhom

3.miesto-  ____________________________

 

Po zotmení sa konala nočná súťaž ktorej sa zúčastnili naše dve družstvá (ženské a mužské). Naše ženy obsadili 9.miesto s časom 26,031 a naši muži 11.miesto s časom 18.532